Nyhetsbrev – Arkiv – Mininyhetsbrev dec 2012

(Publicerat 2012-12-16) – PDF

Hade planerat att skriva ett nyhetsbrev under december. Tyckte det var på sin plats att reflektera lite över det amerikanska presidentvalet och i synnerhet kring Barack Obamas ledarskap. Köpte helt ambitiöst några böcker. Men oplanerade och positiva ting hände så jag har varken hunnit läsa eller skriva. Eventuellt blir det senare tid att i varje fall skriva något om Barack Obamas ledarskap. Men osvuret är bäst.

En länk till Obamas tal till personalen på kampanjstaben får bli ett surrogat för uteblivna längre utläggningar http://youtu.be/pBK2rfZt32g

Vis av erfarenheten borde jag väl inte komma med några nya utfästelser. Men jag är i varje fall i skrivande stund inriktad på att nästa fylliga nyhetsbrev skall komma under januari. Och jag kan redan lätta på förlåten i ett avseende. Jag kommer att hålla ett offentligt föredrag söndagen den 3 mars 2013 om min senaste bok, I ett annat ljus. Platsen är Stockholm, tiden är preliminärt satt till 16.00, och jag återkommer med detaljer om lokal etc. Jag har under året fått en del frågor just om offentliga framträdanden, så jag hoppas att detta föredrag kommer att passa åtminstone en del av er som frågat.

För er som eventuellt fäster avseende vid alla proklamationer att Mayakalendern förebådar ett apokalyptiskt tumult kan den här filmen måhända vara lite lisa för en oroad själ www.compassionateseattle.org/profiles/blogs/shift-of-the-ages-first-ever-official-mayan-film-dispels-doomsday

Slutligen tackar jag alla mina trogna och mindre trogna läsare för det år som gått och jag önskar er av hjärtat en God Jul och ett lysande Gott Nytt År!