Segermatchen mot Floyd i rörliga bilder

Ingemar Johansson är död. Jag tänker tillbaka på den där fantastiska natten när han knockade Floyd Pattersson. Jag var 13 år och galen av lycka. När jag klickar runt och läser olika minnesartiklar märker jag att ingen verkar ha hittat själva segermatchen. Visst känns det bra att lyssna på Lars-Henrik Ottossons radioreferat, men här kan alla som njuter av sådant se “Tors hammare”. Avsnittet med Ingemar Johansson börjar efter 5 minuter och 35 sekunder.

Sports Illustrated, BBC, New York Times,
SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, DN1, DN2, DN3, AB1, AB2, AB3, AB4
———————————
Andra bloggare om ,

Comment (1)

  1. Här knockar Floyd Ingo… Matcherna finns på min blogg om du vill titta. Det är inte svårt att hitta segermatchen. Alla matcherna finns på Youtube och min blogg.

    Mvh

    Mats

Comments are closed.